Zagotovilo za pospešeno in usmerjeno rast

Z digitalnim certifikatom do avtomatizirane in optimizirane prihodnosti

Digitalizacija

Živimo v dobi internetnih tehnologij in digitalnih storitev. Tiskano dokumentacijo in ročne operacije nadomeščajo poslovni sistemi, ki nam omogočajo boljši pregled in nadzor nad podatki, predvsem pa napredne operacije in delo na daljavo.

Avtomatizacija

Avtomatizacija procesov je postopek pri katerem ročne procese nadomestimo z avtomatskimi. Pri tem nam pomagajo sodobne tehnologije, ki lahko dela, za katera smo prej upravljali sami, avtomatizirajo in opravijo namesto nas. Pri tem lahko znižamo zamudno in neproduktivno delo in ga nadomestimo s kreativnim.

Optimizacija

Premalo truda v življenju podjetja se vlaga v poslovni razvoj in optimizacijo poslovnih procesov. Stvari se opravljajo utečeno po ustaljenih postopkih, premalo pa se gleda, da se te postopke skrajša in prihrani delo in stroški. Skozi optimizacijo procesov se ustvarijo ogromni prihranki tako dela kot fizičnih stroškov, svoje optimizirane vire pa lahko uporabite za naprednejše funkcije.

Front

Učinki digitalizacije

»Zmanjšanje stroškov
»Povečanje prodaje
»Celovito povečanje uspešnosti
»Povečanje kredibilnosti
»Oddaljeno delo
»Popoln nadzor nad uspešnostjo

Kaj vam omogoča pot digitalizacije?

Znižanje stroškov

Pot digitalizacije prinaša avtomatsko znižanje fizičnih stroškov kot so tisk, biro material, poštni stroški, arhiviranje. Pohitritev procesov omogoča krajši rok izvedbe najprej osnovnih poslovnih procesov in birokracije, nato pa hitrejše izvajanje storitev in produkcije, kar avtomatsko pomeni manj porabljenih delovnih ur, manj sestankovanja, manj potovanj in hitrejšo komunikacijo. Z znižanjem osnovnih stroškov, lahko sredstva razporejate v investicije in napredne procese.

Povečanje uspešnosti

Uspešnost se pri digitalizaciji poveča že zaradi zmanjšanja in optimizacije stroškov, predvsem pa omogoča, da svoje vire iz pasivnih operacij izkorisite v namene produktivnih in kreativnih procesov, kot so prodaja, razvoj in produkcija. pohitritev procesov omogoča večji obseg izvajanja storitev ali produkcije, napredne spletne poslovne rešitve, pa strankam omogočajo komunikacijo in nov kanal uporabe in nakupa vašis storitev in izdelkov.

Nadzor na kadri

Digitalizacija in opravljanje dela preko digitalnih rešitev, omogoča popolno sledenje in merljivost dela kadrov. S tem lahko ugotavljamo hitrost operacij in nadaljnje izboljšujemo uporabniško izkušnjo, hitrost dela in produktivnost.

Delo na daljavo

Delo na daljavo je vedno bolj vroča tema, saj podjetjem omogoča znižanje stroškov najemnin, potnih stroškov in drugih materialnih stroškov povezanih s kadri. Digitalizacija omogoča popolno delo na daljavo tudi v kriznih primerih.

Uradni podatki

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
Slovenia, EU
studio@domdesign.com
ID za DDV: SI64311449
MŠ: 3531813000

Stopite v stik

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000